Brzinom do zvezda

Brzinom do zvezda

ZLATNE ZVEZDICE IZ APATINA: Prvi do cilja Milica i Uroš

ZLATNE ZVEZDICE IZ APATINA

ZLATNE ZVEZDICE IZ APATINA

Trenutno najbolja sprinterka za svoj uzrast u Srbiji, Milica Zanze i Uroš Mandić, oboje učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Apatina, pobedili su u trci u okviru takmičenja „Brzinom do Zvezda“ koje je održano u petak 4.juna na otvorenom terenu SC Apatin.

ZLATNE ZVEZDICE IZ APATINA

Projekat su podržali AK Apatin i Grad Apatin, a učešće u trci uzelo je 98 takmičara iz devet škola iz Apatina, Sombora, Crvenke i Odžaka. Uz Milicu i Uroša direktno u Telenor-Super finale koje će biti održano sredinom juna u Beogradu, plasiralo se još sedam dečaka i sedam devojčica.

Uz još 7 dečaka i 7 devojčica, Emilija i Luka izborili su plasman u veliko finale takmičenja sedmog ciklusa „Brzinom do Zvezda”, koji organizuje kompanija Telenor u saradnji sa Srpskim Atletskim Savezom. Kako je najavljeno, finale će biti održano u junu 2021. godine u Beogradu.


ZLATNE ZVEZDICE IZ APATINA

Takmičenje „Brzinom do zvezda“ organizuje kompanija Telenor u saradnji sa Srpskim Atletskim Savezom, sa ciljem razvoja i popularizacije atletike i promovisanja sporta i fizičke aktivnosti među osnovcima.
Finale je blizu, a najbrži su spremni da odmere svoje snage.