Brzinom do zvezda

Brzinom do zvezda

NAJBRŽI KLINCI VRAČARA Tijana i Mateja predvode svoje drugare u veliko super-finale

NAJBRŽI KLINCI VRAČARA

NAJBRŽI KLINCI VRAČARA

U dvorištu OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru, uz podršku Opštine Vračar, održana je 16. po redu trka u okviru sedmog ciklusa takmičenja “Brzinom do zvezda”.

Nadmetanje 96 trećaka i četvrtaka iz svih šest osnovnih škola sa teritorije Vračara, otvorio je predsednik opštine dr Milan Nedeljković, zajedno sa našim proslavljenim asom, Emirom Bekrićem.

Pobednik u kategoriji dečaka je Mateja Aleksić iz Osnovne škole “Jovan Miodragović”, a u kategoriji devojčica Tijana Konjikušić iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”.

Njih dvoje su, zajedno sa još po sedmoro devojčica i dečaka, ostvarili plasman u veliko finale koje je planirano da se održi sredinom juna u prestonici.

Iiiii nestajemo, nastavljamo istim zvezdanim stazama danas u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' realizovali smo 16 po redu akciju...

Posted by Telenor Brzinom do Zvezda on Monday, May 24, 2021

„Brzinom do Zvezda” je takmičenje koje organizuje kompanija Telenor u saradnji sa Srpskim Atletskim Savezom, sa ciljem razvoja i popularizacije atletike i promovisanja sporta i fizičke aktivnosti među osnovcima, a takmičenje se nastavlja u Užicu.

Izveštaje sa svih etapa ovog vrlo uzbudljivog takmičenja možete pratiti sajtu https://brzinomdozvezda.rs.