Brzinom do zvezda

Brzinom do zvezda

MILICA ZANZE I MATEJA RADOSAVLJEVIĆ

Dobro zapamtite imena ove dece, jer ih čeka BLISTAVA BUDUĆNOST u svetu atletike i tek ćemo slušati o njihovim uspesima!

Milica i Mateja

Nakon više od dva meseca i 37 gradova i opština, takmičenje sedmog ciklusa „Brzinom do Zvezda” u organizaciji Telenora i Srpskog Atletskog Saveza, došlo je do samog kraja.

Od oko nekoliko hiljada đaka trećeg i četvrtog razreda iz osnovnih škola širom Srbije, u veliko super finale „Brzinom do Zvezda“ plasiralo njih 260, a ono je održano u petak, 18. juna na stadionu Partizana (JNA). U fenomenalnoj atmosferi koja je pratila ovo takmičenje od samog početka, dobili smo ovogodišnje pobednike.

To su Milica Zanze, učenica OŠ “Žarko Zrenjanin” iz Apatina u kategoriji devojčica i njen vršnjak Mateja Radosavljević, đak OŠ Mladost u Vršcu u kategoriji dečaka. Mateja je u superfinalu stazu od 50 metara istrčao za 7,32 sekunde, dok je Milica do cilja stigla za 7,52 sekunde.

Milica Zanze (2010, OŠ Žarko Zrenjanin, Apatin) i Mateja Radosavljević (2010, OŠ ''Mladost, Vršac) pobednici su VII...

Posted by Telenor Brzinom do Zvezda on Недеља, 20. јун 2021.

Svi se slažu da Milica i Mateja nisu samo šampioni u brzini, već i odlični učenici, odgovorna, dobra i marljiva deca, privženi i ponosni na svoje gradove odakle dolaze, sjajni i perspektivni sportisti...

Pobednici VII ciklusa uz ponosne pehare koje su poneli svojim kućama dobili su i vredne nagrade – mobilni telefon, letovanje u Grčkoj za svoju porodicu, a tu su i nagrade za školu iz koje dolaze, učiteljicu i njihove drugare iz klupe.

Možda, ipak Srpski atletski savez je imao i najveću tremu na velikom finalu, kroz činjenice da li će zadovoljiti potrebe...

Posted by Telenor Brzinom do Zvezda on Понедељак, 21. јун 2021.

U cilju dodatne motivacije, kompanija Telenor je obezbedila vredne nagrade za pobednike. Polufinalisti, njih 32. dobilo je učešće u Telenor atletskom kampu „Brzinom do zvezda“ u Katićima, dok je 16 super finalista dobilo vredan Telenor paket.

- Za ova dva meseca, takmičenje je u potpunosti ispunilo sva očekivanja, a to se, pre svega, odnosi na razvoj i popularizaciju atletike, kao i promovisanje sporta i fizičke aktivnosti među osnovcima. U takmičenju su učestvovala deca iz 170 osnovnih škola širom Srbije, ali ono što je najvažnije - bili su u prilici da se druže i da im se na interesantan način približi atletika, kraljica svih sportova – rekla je Marija Vujanić, direktorka komunikacija i održivog razvoja u Telenoru.

Završen je VII ciklus projekta Brzinom do zvezda ... vremena i rezultati su možda važni, ALI najvežnije da je počela...

Posted by Telenor Brzinom do Zvezda on Субота, 19. јун 2021.

Takođe, kao generalni sponzor Srpskog Atletskog Saveza, Telenor je ponosan na to što se, na takmičenju u Limasolu održanom u nedelju 20. juna, Atletska reprezentacija Srbije plasirala u drugu ligu Evropskog timskog prvenstva, osvojivši prvo mesto sa 558 bodova.

Srbija će priliku za plasman u sledeći višiu rang, prvu ligu, imati za dve godine.

Dali smo sebe 200% da ispunimo sve što smo obećali i zacrtali pre VII ciklusa.... Naš plan je da u naredne dve godine...

Posted by Telenor Brzinom do Zvezda on Monday, June 21, 2021

Sve dodatne informacije o takmičenjima i pobednicima “Brzinom do Zvezda” mogu se naći na portalu https://www.brzinomdozvezda.rs/.