Brzinom do zvezda

Brzinom do zvezda

KRUŠEVAČKE RAKETE Ovo su Đurđa i Mitar, mališani koji trče brzinom vetra!

KRUŠEVAČKE RAKETE

Krusevacke rakete djurdja i mitar

Kruševačka etapa takmičenja sedmog ciklusa „Brzinom do Zvezda” održana je u utorak 11. maja na Atletskom stadionu u Kruševcu , uz podršku Atletskog kluba „Kruševac“, a takmičila su se deca iz 6 škola sa teritorije ovog grada.

U kategoriji dečaka, pobedu je odneo Mitar Božinović iz Osnovne škole „Jovan Popović“, u kategoriji devojčica, Đurđa Jovanović iz Osnovne škole „Dragomir Marković“. Njih dvoje su, uz još 7 dečaka i 7 devojčica, izborili plasman u veliko finale koje će se održati u junu 2021. godine u Beogradu.

Sledeće takmičenje u okviru ovog ciklusa “Brzinom do zvezda” održaće se 12. maja u Nišu, a finalisti takmičenja koje se održava po gradovima širom Srbije (po 8 dečaka i 8 devojčica iz svake etape) izboriće direktan plasman na veliko „Telenor-super finale“ koje će se biti organizovano u Beogradu, sredinom juna 2021. godine.

. . . i do Telenor SUPER-FINALA stigli su Devojčice (Kruševac) 1. Đurđa Jovanović (OŠ Dragomir Marković) - šampionka 2....

Posted by Telenor Brzinom do Zvezda on Tuesday, May 11, 2021

Takmičenje „Brzinom do Zvezda” je, sa ciljem razvoja i popularizacije atletike i promovisanja sporta i fizičke aktivnosti među osnovcima, pokrenula kompanija Telenor u saradnji sa Srpskim Atletskim Savezom.

Pod Bagdalom, u Lazarovom gradu, na atletskom stadionu održana je 10.po redu Telenor akcija Brzinom do zvezda....

Posted by Telenor Brzinom do Zvezda on Tuesday, May 11, 2021

Uz standardno takmičenje u sprintu (afirmaciji pokreta i brzine), na manifestacijama će biti organizovane i druge sportske i kulturne aktivnosti, shodno mogućnostima i povoljnijoj epidemiološkoj situaciji.