Brzinom do zvezda

Brzinom do zvezda

KAKVA SPRETNOST, KAKVA BRZINA Emilija i Luka su najbrži trkači među čak 144 svojih vršnjaka

KAKVA SPRETNOST, KAKVA BRZINA

SRBIJA U POTRAZI ZA 16 NOVIH MLADIH ATLETSKIH NADA

Veliko trkačko nadmetanje „Telenor - Brzinom do zvezda” 12. maja stiglo je u Niš. U trci održanoj na otvorenom Sportskom centru u Nišu , uz podršku Atletskog kluba „Radnički“, učestvovalo je čak 144 đaka iz osam škola sa teritorije grada, a sada znamo i ko su pobednici.

Među niškim devojčicama, šampionsku titulu je odnela Emilija Krstić, učenica Osnovne škole „Dušan Radović“, dok je među dečacima prvi na cilj stigao Luka Mihajlović iz Osnovne škole „Branko Miljković“.

Uz još 7 dečaka i 7 devojčica, Emilija i Luka izborili su plasman u veliko finale takmičenja sedmog ciklusa „Brzinom do Zvezda”, koji organizuje kompanija Telenor u saradnji sa Srpskim Atletskim Savezom. Kako je najavljeno, finale će biti održano u junu 2021. godine u Beogradu.

Telenor brzinom do zvezda Nis

U međuvremenu, „Brzinom do Zvezda” seli se u Beograd, u opštinu Stari Grad, gde će 14. maja biti održana sledeća etapa ovog takmičenja koje za cilj ima razvoj i popularizaciju atletike i promovisanje sporta i fizičke aktivnosti među osnovcima.

Grad na NIšavi, vatrena atmosfera sa puno pozitivne energije i emocija, dočekala je Tim Brzinom do zvezda u dvorištu...

Posted by Telenor Brzinom do Zvezda on Wednesday, May 12, 2021

Uz standardno takmičenje u sprintu (afirmaciji pokreta i brzine), na manifestacijama će biti organizovane i druge sportske i kulturne aktivnosti, shodno mogućnostima i povoljnijoj epidemiološkoj situaciji.

Za više informacija, posetite sajt https://www.brzinomdozvezda.rs/.